Arkenbrev v. 7 (fritids)

Arkenbrev v. 7

Under veckorna som gått har eleverna fått prova på lite olika saker. Eleverna har fått försöka flytta en pingisboll med ett glas och fått den magiska burken att rulla utan att röra den. Många elever ville testa att göra sina egna fidget spinners med pärlor. Det blev många fina spinners som de sen kunde ta med sig hem. I onsdags skulle vi haft massagesagor men några elever ville själva hålla i en massagestudio så då fick det bli så. De hade många besökare som fick chansen att komma ner i varv och slappna av.

Vi kommer att fortsätta med lämning och hämtning utomhus både v. 8 och v. 9. Efter det kommer det att vara tillåtet att komma in och hämta sina barn. Det förutsätter dock att det inte blir för mycket folk i hallen. Från och med v.10 vill vi därför att man kommer in och hämtar sitt barn i stället för att skicka sms eller ringer.

Vädret är just nu blött. Eleverna älskar att leka i vattenpölarna och leda vattnet från en del till en annan. Till detta behövs rätt kläder. Man kan inte leka i vattenpölar med vinterkängor och tunna vantar. Vattnet letar sig in och eleverna får byta kläder när man kommer in. Se till att era barn har regnkläder (gärna galon), gummistövlar och tjockare vantar på sin plats. Titta gärna igenom era barns extrakläder då många nu fått låna kläder av kompisar eller av oss här på Arken.

Snart väntar ett välbehövligt sportlov och vi ser fram emot många härliga aktiviteter. Glöm inte ändra i schemat om ert barn blir ledigt någon dag eller får andra tider. Det är viktigt.

Nästa månads tema är miljö och återvinning. Då får vi se vad vi hittar på för spännande.

Hoppas ni får en härlig helg!!!

Personalen på Arken

v. 8 - Sportlov
Måndag: Pyssel
Tisdag: Idrottshall 12-13
Onsdag: Utedag i Bökhult
Torsdag: Skridsko i Diö
Fredag: Mys på Arken

v. 9
Måndag: Fritidsmöte, Lek
Tisdag: Pyssel
Onsdag: Högläsning
Torsdag: Idrottshall
Fredag: Mys på Arken