Delfinerna v.12

Hej!

Denna vecka har vi avslutat vårt temaarbete ”livet förr och nu”. Finalen i arbetet blev att efterlikna hur en skola fungerade under elevernas mormor, morfar, farmor eller farfars skoltid. Vi sjöng, skrev skrivstil och lekte lekar. Som en sammanfattning tittade vi på en film som visade hur det kunde vara i skolan på början av 1900-talet. På filmen var det en äldre dam som berättade och visade gamla foton om hur det var under hennes skoltid. Eleverna uppskattade dagen och vi kommer att fortsätta en tid framöver att sitta enskilt i klassrummet.

Nästa vecka kommer klass 1A få besök av en praoelev som ska vara med oss under en skoldag samt en kort stund på fritids. Det ser vi fram emot!

Måndag: Medtag röd mapp med läsebok och läxbok till skolan.

Tisdag: Idrott. Skogen grupp 1. Ny läsläxa kap 23.

Torsdag: Skogen grupp 2

Beskrivning saknas. Beskrivning saknas.