Arkenbrev fritids v. 17

Hej på er i vårvärmen

Nu har det gått många veckor sedan senaste veckobrevet och det har hänt mycket roligt på fritids. På påsklovet hade vi tipsrunda som en av våra elever vann. På tisdagen hade vi utedag på Ormakullagården där vi lekte, spelade fotboll och kubb. Vi åt hamburgare till lunch innan vi gick tillbaka till skolan. På onsdagen hade vi vår traditionella äggrullning som i år vanns av Oasenklubben. Sista dagen på lovet hade vi äggjakt som slutade med bakning. Vi bakade 4 sorters kakor som eleverna sen fick ta med sig hem. På eftermiddagen hade vi bio i idrottshallen.

De senaste veckorna har eleverna lekt mycket ute där King och kulor är de mest uppskattade aktiviteterna. Vad gäller kulor har vi som regel att man får ha med sig max 20 kulor.

I idrottshallen har vi lekt lekar som Perfect pass, Land,skepp och hav och Piraternas land. Många elever tycker om att gå till vår fritidsgympa och ibland är det lekar som vi i personalen har valt och ibland får de elever som följer med välja aktivitet genom röstning.

Myskväll

Vi har planerat in en myskväll här på Arken den 13/5. Inbjudan kommer separat på måndag där man får anmäla om man kommer eller inte. Lappen ska vara tillbaka hos oss senast torsdag 5/5.

Temporära scheman IST

Glöm inte skicka in de temporära schemana i IST för sommarlovet och för klämdagen.

Kommande veckor
v. 18
Mån: Fritidsmöte, Silverskogen
Tis: Skapande
Ons: Lek – Flaggan
Tors: Idrottshallen
Fre: Tipsrunda/kahoot

v. 19
Mån: Fritidsmöte, Silverskogen
Tis: Skapande
Ons: Lek – prickboll
Tors: Idrottshall – tärningsfotboll
Fre: Fredagsmys (se separat inbjudan)

Hoppas ni får en trevlig helg!

Hälsningar personalen på Arken