Delfinerna v.22

Hej!

Veckan som gått har för eleverna innehållit att göra klart uppgifter. Det kan handla om att räkna färdigt ett matematikhäfte eller arbeta klart med ett häfte i ämnet svenska e t c. Eleverna har även fått röra på sig genom att vi vid tillfälle lekt lekar. Lekarna har vi genomfört utomhus. Denna vecka har några elever haft med sig papperspåse eller plastpåse för att nästa vecka kunna använda påsen till att packa ner sitt skolmaterial och bära det med sig hem.

Nästa vecka kommer Karin vara i mitt ställe i klassrummet för att undertecknad har studentfirande att förbereda. Karin kommer att fortsätta arbetet med att göra klart uppgifter samt att städa och packa ner skolmaterial i påsar som ni föräldrar har hjälpt ert barn med att komma ihåg att ta med sig till skolan. Det kommer även att göras fint i klassrummet till skolavslutningen, då ni föräldrar är välkomna till skolan och till åk 1A:s klassrum fredagen den 10 juni med start från klockan 10:30 till klockan 11:00. Det sistnämnda ser eleverna fram emot med spänning! De tycker att det ska bli hur kul som helst att ha sina föräldrar i klassrummet och att ni föräldrar får sitta vid ”min” (deras) bänk. Varmt välkomna!

Måndag: Skola och fritids stängt. Svensk helgdag. Sveriges nationaldag

Fredag: Skolavslutning vårterminen 2022. Välkomna!