Delfinerna veckobrev 35

Hej på er alla Delfiner föräldrar!

Välkomna tillbaka till en ny skoltermin som har börjat bra i sommarvärmen. Eleverna i åk 2A har bland annat arbetat med uppgifter som att lära känna varandra, då de flesta har varit ifrån varandra under en längre tid. De har även haft sitt första idrottspass tillsammans med Alexandra, som är deras nya idrottslärare samt fritidspedagog.

Under uppstarten har vi också räknat matematik, skrivit och ritat om de allra bästa minnena som eleverna hade upplevt under sommarlovet. Exempelvis hade någon varit och fiskat, någon hade besökt ett badland medan någon hade ätit glass och jord- gubbar.

I elevernas skolväskor ska det ligga en blå mapp som bland annat innehåller personblad, schema, gruppnamn samt tider för idrott och slöjd för den grupp som ditt barn tillhör. Gruppnamnen har eleverna tillsammans kommit fram till själva. Se nedan.

Hamstrarna slutar måndagar klockan 12:00 och onsdagar klockan 12:40.

Sälrävarna slutar måndagar klockan 12:40 och onsdagar klockan 12:00.

De olika sluttiderna i grupperna under måndagar och onsdagar beror på halvklass- arbete i klassrummet. Alla elever i åk 2A slutar tisdagar – torsdagar klockan 13:30 samt fredagar klockan 12:00. Grupperna och schema är på ”prov” i 14 dagar framåt. Det innebär att schematiderna och grupperna kan ändras. Om detta skulle inträffa får ni givetvis information om det.

Jag önskar att ni föräldrar tillsammans med ert barn kan fylla i personbladet och lämna tillbaka det ifyllda bladet så snart som möjligt till mig. Tack på förhand!

Nu var det slut på informationsflödet och jag önskar er alla en trevlig helg!