Delfinerna v.45

Hej på er alla ”Delfinföräldrar”!

Veckan som gått har rusat fram. Nu stundar höstlovet, där en del av eleverna ska fara iväg på en spännande resa, en del ska vara hemma och mysa hos sina föräldrar, far- eller morföräldrar medan några ska ha det skoj på fritids med olika upptåg av aktiviteter.

Nästa vecka, v.44 är det höstlov och ingen skolverksamhet. Fritids är öppet.

Nästa vecka, v.45 önskar jag er välkomna tillbaka efter höstlovet igen. Då kommer vi att gå igenom vilket ord som har bildats vid ”jagharläst”-uppgifterna. Vi kommer även att arbeta med diagram i ämnet matematik och i svenskan fortsätter vi vårt arbete med att läsa, skriva och undersöka ord.

Låt gärna ert barn rita en bild och skriv en berättelse, saga eller spökhistoria. Läs gärna tillsammans eller enskilt i olika böcker så som skönlitterära, fakta, serietidningar eller texten på Tv: n. Detta för att hålla läsflytet uppe och skrivandet på den nivå som eleverna har byggt upp under terminens gång.

 Vecka 45

  • Måndag 7/11 – ny hemuppgift – stavning, jagharläst-uppgifterna
  • Tisdag 8/11 – slöjd
  • Torsdag 10/11 – idrott inomhus
  • Fredag 11/11 – sista dagen för inlämning av hemuppgift

Önskar er alla en mysigt och skönt lov samt Allhelgonahelg!