fritidsbrev v.45

Hej på er!

Avviker från vårt vanliga mönster och lägger ut ett tisdagsbrev. Förra veckans höstlov bjöd på ett gäng aktiviteter och var ett skönt avbrott från vara vanliga skolveckor. Vi fick gå på aktiviteter på de andra avdelningarna och hade gott om tid till diverse projekt som kanske inte hinns med annars. Nu har skolan dragit igång igen och våra fritidsaktiviteter återgår till det normala.

Aktiviteter v.45

Måndag: Silverskogen 13-14, för alla

Tisdag: Idrottshall 14.30-16

Onsdag: Elevernas egna grupper, pärlgrupp

Torsdag: Elevernas egna grupper, innebandygrupp och pysselgrupp

Fredag: Kahoot

 

Övrig info

Nästa vecka, torsdagen den 17/11, är det studiedag. Det innebär att det inte är någon skola utan det är fritids hela dagen. Det ligger nu ett temporärt schema i IST för er att fylla i. Lämna in det senast fredag 11/11.