Fritidsbrev vecka 50

Hej!

Sista hela skolveckan för i år är till ända och terminens slut närmar sig raskt. Tre ynka dagar kvar innan vi går på jullov! Under veckan som gått har vi fått brev från nissarna varje dag. Än har vi tyvärr inte sett skymten av något magiskt stoft och nu börjar det bli bråttom om vi ska hinna rädda julen! Men vi har ju hela helgen och nästa vecka på oss, så hjälps vi åt så ska det nog gå bra. Vi får allt fler ledtrådar från nissarna så de verkar vara något på spåren… Dessutom fick vi en film på lillnissen Olle när han går under vår gran! I tisdags så var det föräldrafika. Mysigt att så många föräldrar kom in och var med på fritids en stund och spelade kahoot med oss! I övrigt har veckan spenderats ute i pulkabacken och på isen nu när det äntligen är så mycket snö så man kan åka pulka och skridskor. Det är dock flera som snabbt blir kalla när vi är ute. Lager på lager är bra när det är såhär kallt så se gärna över så att era barn har ordentligt med kläder på sina platser i hallarna. Idag är det fredag igen och vi avslutar veckan med lite fredagsmys på Arken innan vi tar helg 🙂

 

Nästa veckas schema:

Måndag: Julkalender

Tisdag: Julkalender, Idrottshall.

Onsdag: Skolavslutning, skolan slutar 11.30.

Torsdag: Jullov, på Arken.

Fredag: Jullov, sammanslagning på Himlavalvet.

 

Jullov

På onsdag nästa vecka slutar skolan 11.30 och ni är välkomna att hämta ert barn när ni vill efter det. För er som har anmält att ni kommer på jullovet så har vi hängt lappar med info på era platser i hallen. OM ert jullovsschema skulle ändras så ber vi er anmäla det så fort som möjligt i IST.

Kläder

Kläderna som vi har haft i upphittat-lådorna i hallarna ligger nu på bordet i stora salen. Ta en titt och se om ni hittar något som tillhör ert barn. Kläderna ligger kvar till onsdag nästa vecka, därefter skänker vi dem vidare.

 

Kram från oss på fritids! 🙂