Delfinerna v.2 2023

Hej och välkomna till en ny termin, där vi går mot ljusare tider. Spännande!

Utskicket av veckobrev via mejl har fått en ny layout. Ovan kan ni finna en liten vecko-almanacka, där ni kan finna en översikt av vad som kommer att hända nästföljande framtida vecka. Under almanackan skrivs några rader om vad som har hänt och vad som kommer att ske i skolan.

Starten av vårterminen kom igång bra. Det var roligt att se eleverna igen. Eleverna tyckte också det var roligt att träffa varandra igen efter jul- och nyårsledigheterna, då de pratade mycket med varandra om vad de hade upplevt under ledigheten.

En liten förändring som sker denna termin på tisdagar gäller ämnet slöjden. De elever som hade trä- och metallslöjd under höstterminen, kommer nu ha textilslöjd. Detta innebär att eleverna kommer att gå in fem minuter tidigare än sina kamrater för att vara hos Annika på textilslöjden vid lektionsstart klockan 08:00. (Jag hjälper eleverna att komma ihåg tiden). De elever som hade textilslöjd förra terminen, kommer att träffas i klassrummet innan det är dags för deras del att gå till trä- och metallslöjden.

Nu önskar vi er alla välkomna tillbaka till ett nytt år, ny termin och en mysig helg!

Glada hälsning från Annette, Lotta M och Arkens fritidspersonal.

V.3

Måndag: Nytt läskapitel 9

Tisdag: Slöjd, Skogen

Torsdag: Idrott inne, Skogen

Fredag: inlämning av uppgiftsboken