Delfinerna v.6

Hej på er!

Detta veckobrev kommer bland annat att innehålla en påminnelse om utvecklingssamtal för elever i åk 2A. Tidsschema är utsänt sedan tidigare och ni är välkomna på måndag 13/2 och tisdag 14/2. Väl mött då!😊

Nästa vecka under utvecklingssamtalen kommer Rosita att vara i klassrummet. Hon kommer bland annat skriva berättelse tillsammans med era barn. Hon kommer även att fortsätta arbetet med rymden, solen, månen och planeterna och i matematiken tänker vi upprepad addition för att skapa en förståelse för att räkna multiplikation. Som avrund-ning på bildpasset denna vecka skapade vi vår egen vintergata med hjälp av plastfolie, papper och färg. Under ledning av Julia kommer arbetet vintergatan fortsätta under måndag eller tisdag nästa vecka. Det ser eleverna fram emot.

I och med samtalen blir det ett avbrott i läsresan och hemuppgifterna. Hemuppgifterna arbetar vi med i skolan under v. 7 och sänds inte hem till er föräldrar.

Väl mött måndag den 13/2 och tisdag den 14/2 på utvecklingssamtal med era barn! Trevlig helg önskar Annette, Lotta M och Arkens fritidspersonal.🌺