Ishallen v.8

Hej!

På torsdag, 23/2, kommer vi att åka skridsko i Diö ishall. Vi kommer att åka tåg från stationen klockan 8:50. Vi går gemensamt från Växthuset vid 8:00. Vill man lämna sitt barn direkt nere vid stationen så går det bra att göra det från 8:30 och framåt men meddela oss innan i så fall så vi vet hur många som ska gå med oss i personalen. Vi åker tåget tillbaka 13.17 och beräknas vara på stationen i Älmhult 13.27. Vill man hämta sitt barn där måste det också meddelas innan så vi vet.

 

Medtag: skridsko, hjälm, gärna tjockare vantar (ingen på isen utan vantar/handskar), en liten fika (tänk på att det inte får finnas något med nötter). Vill man ha klubba och puck går det bra men då måste man ha galler på hjälmen.

 

Tänk också på att det finns begränsad plats i bilarna som kör upp med all utrustning så man kan inte ta med sig en stor hockeytrunk.

 

Om man inte har skridsko och hjälm måste man säga till oss på fritids så snabbt som möjligt så vi ska kunna försöka låna ihop något. Men fråga gärna släktingar och vänner om de har att låna ut i första hand.

 

Hälsningar Arken 🙂