Fritidsbrev v.11

Hej!

Terminen fortsätter och det är fullt ös på fritids! Förra veckan hade vi vår övernattning, vilket verkar vara uppskattat av eleverna. Vi hade en supermysig kväll med lite disco, mysterie och filmmys innan det tills slut var dags att sova. Morgonen efter serverades det scones och rostade mackor till frukost och vi hade en lagom trött studiedag på Arken. Denna veckan har gyllene klubban fortsatt och gyllene babblarna hade två matcher att spela. En vinst och en oavgjord match gav oss totalt 5 poäng och en finalplats nästa torsdag! Heja Gyllene Babblarna!

 

Nästa veckas aktiviteter:

Måndag: Fritidsmöte 13.30, elevernas egna grupper.

Tisdag: Idrottshallen

Onsdag: Elevernas egna grupper

Torsdag: Gyllene Klubban

Fredag: Film

 

Lov

Påminner återigen om att lämna in temporära scheman för kommande lov i IST. Vi behöver få antalet elever för att kunna planera verksamheten för era barn. Påsklovsschemat har deadline denna veckan och sommarlovsschemat onsdagen 12/4. Sommarlovsschemat ber vi dessutom om att få in dubbelt, både i IST och på lapp. Vi har nu i veckan fått skicka ut en ny lapp till er, då stängningsdagarna i augusti har ändrats. Nu är det fredagen den 11/8 och måndagen den 14/8 som fritids är stängt.

 

Extrakläder

Nu när det emellanåt är ett helt otroligt härligt, oberäkneligt, blött och kallt väder ber vi er att se över kläderna på era barns platser. Vi är ute varje dag oavsett väderlek och det är inte kul att vara ute om man inte har ”kläder efter väder”. Skulle man råka bli blöt ute är det skönt att ha en omgång torra kläder i sin låda för extrakläder.

 

Tack för en trevlig vecka!

Trevlig helg önskar vi på fritids 🙂