Kaninerna v.12

Veckans bokstav var Cc. Det är en svår bokstav eftersom den låter olika i olika ord.

Barnen har ritat och skrivit om teaterbesöket i fredags. Kom gärna in i klassrummet och titta. I måndags kom en pedagog från Regionteatern och tog med oss på en tur i fantasiskogen.

Vi har uppmärksammat ”rocka sockorna” och ritat sockar. Även de hänger i klassrummet.

På idrotten dansade vi återigen jenka samt provade på innebandy. Vi tränade på att hålla i klubban och ha koll på bollen. Nästa vecka kommer vi att spela en liten stund och önskar därför att barnen har skor med sig att ha på idrotten. Ni behöver inte köpa några nya inomhusskor om ni inte har några. Det går bra att tvätta ett par uteskor för att ha en gång.

På matten har vi jobbat med tallinjen och talens grannar.

I fredags träffade vi Himlavalvets f-klass igen. Några lekte på Himlavalvet och några på Arken.

Den 13 april ska vi gå på utflykt till biblioteket samt vidare till Nicklabacken. Då vi är borta över lunch behöver vi ha mat med oss. Skolan kan erbjuda baguetter, dricka och en frukt. Man kan också skicka med egen lunch. De som vill ha lunch från skolan den här dagen måste anmäla detta till oss (Sara och Jaana) senast 29 mars. Om ni inte anmäler detta antar vi att ni skickar med egen lunch.

Från och med nästa vecka till och med vecka 18 kommer Isabell och Hanna, lärarstudenter från Linnéuniversitetet att göra sin praktik i vår klass.

I barnens mappar ligger en lapp angående utvecklingssamtal. Fyll i och lämna in senast 29/3.

v.13

måndag: veckans bokstav

tisdag: alfabetsbok

onsdag: idrott med dusch och ombyte OBS! Ta med skor

torsdag: Lyckostjärnan

fredag: Kaninboken