Kaninerna v.13

Veckans bokstäver var XYZWQ. Vi klumpade ihop de sista bokstäverna då det är lite svårt att hitta på ord som innehåller dessa bokstäver.

På bilden har vi tryckt våra händer i en lång kycklingparad som hänger i taket utanför klassrummet. Vi har också designat påskägg med hjälp av tärning.

På idrotten hade vi några innebandyövningar och sen spelade vi match. Vilken kämparglöd alla visade. Det var så kul att se. Vi hann också med att dansa jenka samt leka hamburgaren.

Avsnittet i Lyckostjärnan handlade om Sam som trodde sig ha ett monster i garderoben. Efter att ha läst kapitlet jobbade vi med tillhörande uppgifter.

I fredags var det dags för lek med Växthuset igen.

Alla som lämnat in önskemål om samtalstider har fått en tid för samtal i barnens röda mappar.

Grattis Aryan 7 år!

Torsdagen den 13 april kommer vi att gå till Älmhults bibliotek för ett besök. Därefter promenerar vi vidare till Nicklabacken för att äta medhavd lunch och leka. Vi beräknas vara tillbaka i skolan 13.30. Ta med kläder efter väder, sittunderlag, lunch (om ni inte önskat lunch från skolan), frukt, dricka samt en liten fika (som ej innehåller nötter, mandel eller sesam). Tänk på att packa i en ryggsäck som är lätt att bära och att barnen har bra promenadskor.

v.14 PÅSKLOV, fritids för de som anmält behov

v.15

måndag: lovdag

tisdag: Alfabetsbok

onsdag: Idrott med dusch och ombyte

torsdag: Utflykt, se information ovan

fredag: Kaninboken