Delfinerna v. 19

Hej på er!

Veckan som gått, v. 18 har varit en intensiv vecka full med olika aktiviteter för eleverna. Bland annat har vi åkt buss till Live Arena för att på onsdag förmiddag göra en sångrepetition inför kvällens framträdande som var inför en fullsatt publik. Jag hoppas att ni hade lika roligt som vi hade uppe på scen. På torsdagskvällen var det tillsammans med Arkens fritidspersonal, dags för övernattning i skolans lokaler. Det var en upp-skattad aktivitet! På fredagen avslutades veckan med att eleverna fick praktisera sina cykelfärdigheter i trafiken i form av en cykelutflykt till och från Bökhults badplats. Vid Bökhults badplats genomfördes volleybollspel och bara vara tillsammans för att sedan cykla tillbaka till skolan igen och äta lunch innan skoldagen var slut.

Vecka 19 Blir en lugnare vecka och vi återgår till våra rutiner. Vid idrottspassen är vi utomhus och idrottar. I matematiken övar vi in klockan som visar fem i halv och fem över halv. Klockan kan upplevas som svår så öva gärna tillsammans olika analoga klockslag hemma.

Måndag 8 maj är ni föräldrar välkomna till Oasenklubben för att se vart de håller till, få lite information, kunna ställa frågor till personalen om verksamheten och få en rundvandring i deras lokaler. Mötet startar i skolans matsal klockan 17:45.

Vecka 20 Onsdagen den 17/5 slutar alla elever klockan 12:00 för att fritids har stängt på grund av planeringsdag. Det går bra att hämta ert barn vid klockan 11:30. På kvällen denna dag är det dags för sommardisco på Oasenklubben. Discot börjar klockan 18:00 och slutar klockan 20:30.

Till er föräldrar vill jag meddela att Lotta Meding är sjukskriven och hon kommer tillbaka när tiden är inne för arbete igen. Som avslutning vill jag tacka alla föräldrar som kom till 2: ornas körs framträdande och att ni ordnade cyklar till cykelskolan och cykelutflykten. Detta har gjort att era barn har tyckt att vecka 18 var den roligaste veckan under hela läsåret! Tack för ett gott samarbete!

Soliga hälsningar från Annette och Arkens fritidspersonal.

Mån 8/5: Föräldramöte Oasenklubben kl. 17:45   Tis 9/5: slöjd   Tors 11/5: idrott ute

——————————————————————————————————————–

Vecka 20

Mån 15/5: 

Tis 16/5: slöjd

Ons 17/5: skolan slut kl. 12:00 för alla elever. Fritids stängt. Sommardisco Oasenklubben kl. 18:00-20:30.

Tors 18/5: helgdag. Skola och fritids stängt.

Fre 19/5: Skola stängd. Fritids öppet.