Delfinerna, v.20

Hej på er!

Veckan som gått, v. 19 har varit mindre intensiv med aktiviteter inom skol- och fritids-verksamheterna. Det har varit fritidshemmets dag och många av er tog tillfället i akt att besöka både Arkens fritids och fritidsklubben Oasen. Tack för att ni kom och hoppas ni blev nöjda med era besök!

Vecka 20

Onsdagen den 17/5 har fritids stängt på grund av planeringsdag och alla elever slutar sin skoldag klockan 12:00. Det går bra att hämta ert barn vid klockan 11:30. På kvällen denna dag är det dags för sommardisco på Oasenklubben. Discot börjar klockan 18:00 och slutar klockan 20:30. För övrigt kommer vecka 20 bli en kort vecka, då torsdag är en helgdag och på fredagen är skolverksamheten stängd men fritids har öppet.

Trevlig Kristi Himmelfärdshelg! Hälsar Annette och Arkens fritidspersonal.

Mån:    Tis: slöjd   Ons:     Tors: helgdag   Fre: skola stängd, fritids öppet.