Fritidsbrev vecka 5

Hallå där ute!

Fritidsveckorna går, Arken består. Nu under terminens start har vi roat oss med att sätta upp en mellovägg så vi kan följa resultatet i melodifestivalen vecka för vecka. Medans tävlingen pågår så ska vi under mellanmålet tjuvlyssna på veckans bidrag och göra en egen röstning, så vi kan se om vi och resten av Sverige tycker lika.

Vi har också haft förmånen att spendera tid ute och vädret har ju varit högst varierande. Det har varit blött, det har varit blåsigt, det har varit soligt, det har varit regnigt. Kojor i skogen får just nu ta stor plats och det har byggts upp ett helt litet samhälle där ute. Granriset är eftertraktat, så vi har genomför flera expeditioner upp till silverskogen i jakt på nytt byggmaterial. Under veckan som passerat så dök det på något magiskt vis upp nya nät i fotbollsmålen, så nu är det ytterligare lite roligare att sparka boll igen.

 

Vecka 8 är det äntligen dags för sportlov! Temporärt schema finns på IST och behöver vara ifyllt senast idag, fredag 2/2, för att vi ska kunna beställa mat osv till rätt antal elever.

Aktiviteter på Sportlovet:

Måndag: Mello-aktivitet med Arken.

Tisdag: Aktivitet med Himlavalvet.

Onsdag: Fångarna på fortet med Växthuset.

Torsdag: Lek i idrottshallen med Montessori.

Fredag: Bio med Oasen.

 

Aktiviteter på Arken vecka 6

Måndag: Ipad 14.30-15.00. Skapande.

Tisdag: Idrottshallen, Ostjakten.

Onsdag: Elevernas egna grupper. Skapande.

Torsdag: Ipad 14.30-15.00.

Fredag: Bingo.

 

Trevlig helg önskar vi på fritids! 🙂