Fritidsbrev vecka 12

Dagarna går, Arken består! Just nu är det mycket utevistelse som önskas på fritids. Kojorna fortsätter att utvecklas och volleybollplanen har fått nytt liv. Inne är det väldigt mycket pyssel som står i fokus. Det skapas allt möjligt, allt från kartonghus till små figurer av pärlor och tråd. I byggen byggs det med både lego och kapplastavar, och borta i andra rummet skapas det mängder av figurer av plusplus. Förra veckans omgång av Gyllene klubban var ytterligare en vinst för ”Vinnarna”, och nu laddar vi för finalmatch på torsdag! Spelarna lägger upp taktik och hejarklacken fixar skyltar.

Nästa vecka är det dags för påsklov! Vi ser fram emot en vecka med roliga aktiviteter och lite påhälsning hos de andra avdelningarna. Onsdagen den 27/3 har vi bjudit in till övernattning på Arken för årskurs F och 1. Vill man komma en stund på kvällen och sen sova hemma går det såklart också bra 🙂 Årskurs 2 för dessvärre inte vara med denna gången men de behöver inte oroa sig, det kommer aktiviteter till dem längre fram i vår!

 

Aktiviteter vecka 12

Måndag: Ipad 14.30-15.00

Tisdag: Idrottshallen, piraternas land

Onsdag: Elevernas egna grupper

Torsdag: Gyllene klubban, final. Matchstart 15.00

Fredag: Fredagsfika.

 

Aktiviteter Påsklovet v. 13

Måndag: Påskpyssel!

Tisdag: Lek i idrottshallen med Växthuset. Vi målar äggen till onsdagens äggrullning (Ta med ett hårdkokt ägg!)

Onsdag: Äggrullning med Himlavalvet kl 8:45. Övernattning på Arken för åk F-1!

Torsdag: Påskstafett med Montessori kl 9:25. Filmmys på Arken på eftermiddagen.

 

Värt att nämna är att efter påsklovet, med start tisdag vecka 14, är det tillåtet att spela kula på fritids igen. Reglerna för kulspelet kommer sättas upp vid sandlådan, och det är max 20 kulor man får ha med sig 🙂