Fritidsbrev vecka 23

Hej!

Kort vecka, kort fritidsbrev! Ytterligare en vecka där vi spenderat mycket av vår tid tillsammans ute. I måndags bjöds det på korv till mellis utomhus. Tvåorna har fått besöka Oasen en gång till och bekantat sig med sitt framtida fritids.

 

Städning

Nästa vecka är ju som bekant sista skolveckan. Vi har sista veckorna börjat plocka hem grejer så smått, men det finns fortfarande mängder med saker som behöver plockas hem. Extrakläder, ytterkläder, pyssel… Allt som finns i skolan behöver plockas hem innan fredag nästa vecka och det som är kvar kommer slängas eller skänkas. Ta med en extra påse, det brukar vara mycket som ska med hem!

 

Skolavslutning 14/6

Skickar ut ytterligare en påminnelse om att det temporära schemat för skolavslutningsdagen behöver fyllas i. Fritids är öppet som vanligt på morgonen (6:30-7:45), sedan är fritids avdelningsvis igen från kl. 11 när mentorerna släppt klasserna för sommarlov. Går eleverna hem direkt efter avslutningen lägger ni 11 som sluttid 😊 Deadline för inlämning av schemat är nu på fredag, 7/6.

 

Tack för en trevlig, om än kort vecka! Trevlig helg till er som är lediga fredag, och ni som ska vara på fritids på fredag ser vi fram emot att få träffa då! 🙂

/Fritids