Fritidsbrev v.13

Hej allihopa!

Ytterligare två veckor har gått och vi är framme i april. På fritids håller king-hysterin i sig och det läggs väldigt många timmar på våra king-planer. I det soliga och ofta ganska varma vädret är det trevligt att vara ute och eleverna bygger kojor, cyklar och spelar fotboll.

Gyllene klubban är nu avslutad och våra gyllene hundar tog sig hela vägen till final, och även vinst. Finalmatchen blev en riktig rysare, men hundarna lyckades sätta ett mål under de sista minuterna och matchen slutade 1-0. En stark insats av våra tvåor! Det har varit fantastiskt kul för oss pedagoger att få se alla elevers engagemang och glädje under denna månaden som gyllene klubban har pågått. Både de som har varit på plan och de som har hejat har verkligen gjort sitt bästa och stöttat varandra.

Vädret skiftar väldigt mycket just nu. Det är iskallt på morgonen och lite varmare på eftermiddag. Vi har mycket diskussioner med eleverna om vad de ska ha på sig och vi skulle vilja be er föräldrar prata med era barn om hur mycket ni tycker att de ska ha på sig. Se även till att det finns kläder för alla väder på deras platser.

Sommarlovslappar

Tänk på att sista inlämningsdag för sommarlovslapparna är på onsdag den 6/4. Det är många som fortfarande inte lämnat in.

Stängningsdagar

Den 25:e maj har vi som jobbar på fritids planeringsdag. Morgonfritids är öppet som vanligt, men fritids är stängt under eftermiddagen. Eleverna behöver alltså hämtas när deras skoldag är slut.

Påsklov

Påsklovet närmar sig och den veckans aktiviteter är nu planerade. Veckan kommer se ut såhär:

Måndag: Påskpyssel, tipsrunda

Tisdag: Utedag

Onsdag: Äggrullning

Torsdag: Bio i idrottshallen

 

Trevlig helg hälsar personalen på Arken