Hajarna v.14

Nu har halva vårterminen gått och påsken är i antågande. Tiden bara rusar iväg.

Nu är snart alla bokstäver i alfabetet ”slut”. Veckans bokstav var Cc som inte är så självklar, då den kan låta på flera olika sätt.

Samtalen har fortsatt den här veckan och de flesta har hunnits med innan lovet. Vi har planerat att bjuda in till föräldramöte innan terminens slut. Återkommer med datum.

Den här veckan har vi läst ett nytt avsnitt ur Lyckostjärnan och gjort uppgiften som handlade om faktatexter om dinosaurier.

Fantastiskt fina påskägg har skapats med hjälp av socker, vatten samt färg. De har skickats hem idag och ligger i barnens mappar.

På idrotten spelade vi basketfia igen. Denna gången var det fler som lyckades få bollen i korgen. Familjen Olsson firade påsk i idrottshallen.

Vi hade tänkt att gå till skogen och en lekplats för att leta efter fler vårtecken i torsdags. På grund av vädret hoppade vi över det.

Tisdagen den 3 maj är vi inbjudna till Älmhults bibliotek för ett studiebesök. Efter besöket planerar vi att fortsätta till Nicklabacken för lunch och lek. Vi vill att ni skickar med barnen lunch den dagen. Är det någon som inte har möjlighet kan skolan erbjuda en baguett som lunch. Meddela om ni vill ha en baguette från skolan senast tisdag 19/4, annars räknar vi med att ni löser lunchen själva. Mer info om utflykten kommer när det närmar sig.

v.15 PÅSKLOV

v.16

mån: Annandag påsk

tis: film

ons: alfabetsbok

tor: idrott

fre: Hajboken