Fritidsbrev vecka 39

Hej!

Sista utflykten till nya kyrkogården var i måndags, och ännu har inte en enda liten sköldpadda synts till. Fotbollen for ner i den lilla dammen och vi fick med gemensamma krafter heja på vinden som till slut tog den i land åt oss, så vi slapp simma. I idrottshallen på tisdagen byggde vi fram en hinderbana på ena halvan, och plockade fram bollar på den andra. Tillsammans med elever från Växthuset var det sen full rulle hela eftermiddagen. Onsdagen var det elevernas egna grupper, och veckans grupp organiserade kahoot. En aktivitet som genomfördes mycket väl av de som var ansvariga och som uppskattades mycket av de som var med, flera har frågat om att få göra det igen. På torsdagen plockades det fram oljekritor och höstlöv, och sen på fredagen bakade vi blåbärsmuffins och tittade på film efter mellis. Ett skönt avslut på veckan.

 

Schema vecka 40

Måndag: Utflykt 14.30-15.50. Gul grupp går till Arnolds park.

Tisdag: Idrottshall.

Onsdag: Elevernas egna grupper, läsgrupp.

Torsdag: Flygplanstillverkning.

Fredag: Bingo.

 

Övrig info

Kläder, kläder, kläder. Era barn behöver ha extra ombyten och ordentligt med ytterplagg. Gå in och ta en titt på deras platser och se över vad de eventuellt behöver.

 

Trevlig helg önskar vi på fritids! 🙂