Delfinerna v.41

God förmiddag!

Förra veckan önskades det att solen visade sig lite mer mellan molnen, vilket den har gjort denna vecka. Eleverna är ute på rasterna och aktiverar sig med bland annat fotboll, kojbyggen eller bestiger den röda klätterställningen.

Veckan som gått har idrotten startat upp inomhus. Eleverna fick klättra, hoppa och gunga sig igenom en hinderbana. På textilslöjden syr eleverna sin egen kudde och på trä- och metallslöjden snickrar eleverna ihop sin egen bil. I bilden har eleverna arbetat med lera och format sitt eget fantasidjur men hur ser fantasidjurets boende ut? Denna spännande uppgift ska eleverna få skapa på veckans sista arbetspass.

Nästa vecka, v.41 ser vi fram emot två uppbokade dagar med utvecklingssamtal med er vårdnadshavare tillsammans med ert barn och under samtalsdagarna är Rosita i klassen. Vi samlas utanför klassens klassrum. Välkomna!

  • Tisdag 4/10 – slöjd, samtal.
  • Torsdag 6/10 – idrott inomhus, samtal.

Trevlig helg!