Fritidsbrev vecka 41

Så var det fredag igen och ytterligare en trevlig fritidsvecka har nått sitt slut! I måndags fick grön grupp gå på utflykt till Arnolds park. Tisdagens aktivitet i idrottshallen var kinesiska muren. Denna veckan har eleverna haft egna grupper på både onsdagen och torsdagen, onsdagsgruppen hade planerat en kahoot och på torsdagen var det både fotbollsgrupp och pysselgrupp. Att få ha egna grupper blir allt mer populärt och det är så roligt att se era barn ta så stort ansvar som de gör för sina egna aktiviteter. Idag, fredag, var det kahoot igen.

 

Nästa vecka: 42
Måndag: Fritidsmöte 13.30-14. Utflykt 14.30-ca 15.50. Orange grupp går till Arnolds park. 

Tisdag: Idrottshall

Onsdag: Ritgrupp (elevernas egen grupp)

Torsdag: Skapande

Fredag: Baka


Övrig info
Era barns scheman för höstlovet vecka 44 behöver vara inlämnade i IST senast måndag den 17 oktober, för att vi ska kunna planera verksamheten med personal och mat. Är det inte inlämnat några tider så räknar vi med att era barn är lediga.

Höstlovets aktiviteter
Aktiviteter på höstlovet.docx 2022

Tack för en trevlig vecka! Trevlig helg önskar vi på fritids 🙂