Fritidsbrev V.43

Veckorna flyger förbi och det är fredag igen! Denna veckan skulle vi ha gått till Elmekulla och spela fotboll med de som ville. Vi fick tyvärr ställa in detta, men kommer erbjuda denna fantastiskt roliga möjlighet igen måndag vecka 46. I tisdags var vi i idrottshallen där barnen önskade Olleboll och tärningsfotboll. Onsdag och torsdag har barnen fått hålla i sina egna grupper där det bland annat var aktiviteter som kahoot och disco. Idag, myser vi in helgen och höstlovet med lite film.

HÖSTLOV
Måndag: 
Halloweendisco med skattjakt (kom gärna utklädd). Tipsrunda hos Himlavalvet
Tisdag: Spökbingo på Växthuset
Onsdag: Kahoot med Montessori och spa på Arken
Torsdag: Monsterjakt i idrottshallen med Arken
Fredag: Film i idrottshallen med Oasenklubben 12:30

Vi önskar er ett fantastiskt bra höstlov och en riktigt bra helg / Fritids 🙂