Fritidsbrev V.45

Goddagens!

Skoldagarna avlöser varandra och det är fredag igen. Det har tagit oss några dagar att hitta tillbaka till rutinerna efter lovet, men nu är det som vanligt igen. I måndags gick vi allihopa upp till Silverskogen en stund innan mellis. I tisdags var vi i idrottshallen och lekte surkärring. Onsdagen bjöd på trevligt väder och det var genast mycket trevligare att vara ute och spela fotboll, bygga i sandlådan, gunga, cykla. Torsdagen bjöd på barnens egna pärlgrupp och idag, fredag avslutar vi med Kahoot.

Julinformation
Idag skickar vi hem lapp om julledighet. Var vänliga att fylla i och lämna tillbaka till oss snarast så att vi kan planera inför jullovet med aktiviteter och annat för de barn som kommer vara här. Lapp skickas hem men finns även här att hämta om den av någon anledning kommer bort. Jullov 2022-23 Klöxhult

Nästa vecka 46
Måndag:
Fritidsmöte. Utflykt till Elmekullas fotbollsplan. Det är de barn som vill gå som kommer gå dit och spela fotboll. Vi kommer gå runt 13:30 och äta mellanmål när vi kommer fram för att få ut så mycket tid som möjligt. De barn som inte vill följa med kommer äta mellanmål och vara på fritids som vanligt. Vilka barn som önskar vara med på denna utflykt kommer ni få meddelande om detta Vi beräknas vara tillbaka till 16:00.

Tisdag: Några barn som önskat hålla i en innebandygrupp kommer få ha den i idrottshallen mellan 14:30-15:50. Egna innebandyklubbor är tillåtna att ta med. Kolla med era barn om de anmält sig till denna grupp.

Onsdag: Barnens egna grupp (äventyrsgrupp)

Torsdag: STUDIEDAG (fyll i temporärt schema)

Fredag: Bakning och barnens egna grupp (Musikgrupp)

Övrig info
För studiedagen torsdagen 17/11 finns det ett temporärt schema för er att fylla i i IST. Är det schemat inte ifyllt senast idag, fredag 11/11, räknar vi med att ert barn inte kommer. Vi vill skicka ytterligare en liten påminnelse om att se över era barns kläder, så att det finns extrakläder och ytterplagg som tål både kyla och väta. Vi har en fantastisk period framför oss då det lär vara både blött och allt kyligare och även om det till viss del innebär att vi är inne mer, så är vi fortfarande ute varje dag oavsett väderlek.

Dessutom var vecka 45 veckan då kulspelssäsongen officiellt avslutades. Det är nu uppehåll tills våren.

Tack för en trevlig vecka och trevlig helg önskar vi på fritids! 🙂