Fritidsbrev v. 9

Hej på er!

Nästan lite vår i luften! Betydligt mycket skönare att vara ute en vecka som denna när solen skiner! 🙂 Veckan som har varit har innehållit en hel del av elevernas egna grupper, som fortsätter innehålla kahoots och film. Denna veckan har också inneburit en del förberedelser inför gyllene klubban, som är en innebandyturnering mellan de olika fritidsavdelningarna. Årskurs 2 spelar och de lägre årskurserna har fixat plakat och kommer agera hejarklack. Ett roligt projekt som engagerar! Första matchen spelas nästa torsdag och finalerna spelas torsdagen vecka 12.

 

Nästa veckas schema:

Måndag: Fritidsmöte 13.30-14.00, elevernas egna grupper

Tisdag: Idrottshallen

Onsdag: Elevernas egna grupper

Torsdag: Gyllene klubban, Övernattning

Fredag: Studiedag

 

Övernattning

Torsdagen den 9/3 är det övernattning på Arken. Eleverna fick hem en lapp tidigare i veckan och sista svarsdag är idag, fredag 3/3. Den 9/3 är ni är välkomna till Arken kl 19, och då har man ätit middag hemma. Vill man åka hem på kvällen så är det hämtning senast 22. Morgonen fredag 10/3 serverar vi frukost kl 8, och sen går man hem när ens fritidsdag är slut. Under kvällen bjuds det bland annat på disco, lite mysterier och en film! Ta med: kudde, täcke/sovsäck, liggunderlag/madrass, pyjamas, tandborste, tandkräm, gosedjur, ficklampa, lite godis/chips (OBS! Inget med nötter) och dricka (inga glasflaskor). Ta gärna med en bok, men ingen Ipad eller liknande. 

 

Studiedagar

Fredagen den 10/3 är det studiedag. Det är ingen skola men fritids är öppet som vanligt. Fyll i det temporära schemat i IST senast idag, fredag 3/3. Kommande studiedagar/lovdagar är 26/4, 19/5 och 5/6.

 

Lov

Det är mycket lov att se fram emot framöver, både påsklov och sommarlov. Även om det ännu känns avlägset med sommarlov och semestrar så börjar det bli dags för oss att planera för läger och sammanslagningsveckor. Lappar med info skickades hem i onsdags och behöver vara ifyllda och tillbaka hos oss på fritids senast onsdagen den 12/4. Vi ber att lämna in dubbelt schema till sommarlovet, alltså både lappen och det digitala schemat i IST. Tiderna för påsklovet v.14 behöver bara lämnas in digitalt på IST, senast onsdag 15/3.

 

Soliga hälsningar från oss på fritids! 🙂