Delfinerna, v.16

Hej på er!

Veckan som gått har vi för denna gång avslutat simundervisningen. Allt har flutit på bra, både med att hålla tider, att åka buss och att simma. Eleverna är nöjda och vi personal är också nöjda med allt. Nu ser vi fram emot 2: ornas kör, där vi tillsammans med alla 2: or på Klöxhultskolan gjort ett mindre genrep av sånger. Vi samlades i idrottshallen och med led-ning av Ingela W och Jennie W sjöng vi igenom våra sånger. Jennie spelade keyboard och Ingela ledde sången. I samband med detta genomföran-de, gav Ingela och Jennie ut en mer detaljeradinformationslapp till eleverna om hur genomförandet den 3 maj kommer att vara. Lappen ska ligga i ert barns skolväska, så ta gärna en extra titt i väskan och läs igenom informationslappen som är även för er.

Tisdag och torsdag eftermiddag under ”skogentiden” har eleverna påbörjat ”cykel-skola”. Det innebär att eleverna får möjligheten att lära sig om cykelns utrustning, olika trafikmärken och hur man cyklar i trafiken. Har ni frågor angående cykelskolan ber jag er vända er till fritidspersonalen på Arken för fler upplysningar.

Veckan som kommer blir det att eleverna får besöka och bekanta sig med den nya fri-tidsverksamheten ”Oasen”, där de kommer att vistas från åk 3 till åk 6. Övergången från nuvarande fritids på Arken till fritids på Oasen kommer successivt genomföras under våren via olika aktiviteter. Ni föräldrar kommer att få mer information om fritidsverksam-heten Oasen till er och informationen kommer lite längre fram på terminen.

Soliga hälsningar från Annette, Lotta M och Arkens fritidspersonal.

Mån: besöka Oasen   Tis: slöjd, cykelskola   Tors: idrott, cykelskola