Fritidsmöte V.16

Vilken solig och skön vecka vi har haft!
Tyvärr verkar det inte hålla i sig till nästa vecka, men vi har försökt njuta så mycket som möjligt denna vecka och varit ute väldigt mycket.
Det är mycket kulspel som gäller just nu. Jättekul tycker både vi och barnen. Däremot kan det lätt bli missförstånd och det kan bli en del konfliktlösningar om just kulorna.

Mer i veckan har vi haft grupper, bland annat innebandygrupp, kahoot och en SPAgrupp. Roligt att barnen vill hålla i sina egna aktiviteter tycker vi.
Idag, fredag avslutar vi veckan med en utmaning, lite lekar och film för de som vill  senare i eftermiddag.

Nästa vecka 17
Måndag: Grupper och Ipadtid
Tisdag: Idrottshallen Innebandy grupp
Onsdag: Gosedjursdisco efter mellis
Torsdag: Ipadtid och pyssel
Fredag: Fredagsutmaning och Kahoot

Masked Singer
Vi har som sagt påbörjat tema Masked Singer, vilket kräver en hel del planering för att försöka hålla det så hemligt som möjligt, för att det ska kunna bli så roligt som möjligt. De barn som är intresserade av att delta/ uppträda har fått hem lapp där vi önskar att ni vårdnadshavare kan hjälpa till att fylla i ledtrådar. Vi önskar också att barnen får hjälp hemma med att hitta något att ha på sig att uppträda i. Vi har bett barnen att kolla om det finns något man kan använda här på skolan och om de kan tänka sig att pyssla sin egen mask. Men som sagt, vet ni att ni har masker eller kläder som skulle kunna användas är det mycket tacksamt om ni kan hjälpa oss med detta. Ta gärna hit det så fort som möjligt så vi kan spela in uppträdandet. Vi måste nämligen spela in alla uppträdanden innan vi kan börja dra igång själva temat.
Tack på förhand 🙂

Soliga hälsningar önskar vi på Arken!