Fritidsbrev vecka 22

Hej!

Tiden den går och plötsligt är det bara två veckor kvar till sommarlovet. Solen skiner och vi spenderar mycket tid ute, där vi spelar kula och bygger kojor i skogen. Cyklarna går som aldrig förr, hopprep och rockringar far runt och högtalaren får komma med ut. Bladlössen har fått ett eget hus och mellis har flera gånger ätits utomhus. En ganska behaglig tillvaro! Under veckan som gått har vi, till slut, fått titta på vår egna version av Masked Singer. Två deltävlingar, en final och slutligen stod Skogshäxan som segrare. Eleverna som uppträdde har verkligen lyckats vara tysta och inte avslöja sina identiteter, och det var flera gånger vår jury gissade helt fel. En fantastiskt rolig tävling som jag tror att vi alla är överens om att vi behöver ha igen. Stort tack till alla deltagare!

 

Klämdag

Måndag 5/6 är fritids öppet som vanligt, men våra avdelningar kommer att vara sammanslagna på Himlavalvet. Lämning och hämtning sker alltså där oavsett när ni lämnar eller hämtar era barn.

 

Sommarlov och Bökhultsläger

Idag, fredag 2/6 skickar vi hem lappar med info om sommarfritids samt foldrar om Bökhultslägret. Där står hur fritids kommer hålla öppet under sommaren och annat som kan vara bra för er att veta. I foldern för vårt fantastiska Bökhultsläger finns bland annat en packlista, aktivitetesschema och det står vilka grupper era barn tillhör.

Innan vi går på sommarlov så ska hallarna tömmas. Kolla gärna igenom era barns platser redan nu och ta hem sånt som eventuellt inte behövs längre redan nu. Det kommer bli mycket att ta hem sista veckan ändå 🙂

 

Skolavslutningen 16/6

Fredagen den 16/6 är det skolavslutning. Fritids börjar då vid 11, och det är fritt fram att hämta era barn när ni vill efter det. Det finns ett temporärt schema för skolavslutningsdagen i IST och har ni inte lämnat in det än så ber vi er göra det snarast.

 

Tack för en trevlig vecka! Ha en fantastiskt långhelg så ses vi på onsdag! Hälsningar Julia, Alexandra och Per-Åke 🙂