Kaninerna v.22

Efter att ha jobbat med längd och volym på matten var det dags för vikt. Vi har vägt och jämfört olika föremåls vikt. Innan vi vägde fick alla gissa/uppskatta vad som vägde mest.

På idrotten sprang/joggade/gick vi en runda i elljusspåret. Vi hann också stanna och göra olika rörelser, samt titta på växter och djur. Vi fick se blåbärs och -lingonris, smörblommor, en skalbagge samt en död mus. Vilka skatter man kan hitta i skogen.

Tack, alla som kom till föräldramötet!  Alltid trevligt att träffas.

Vi har nu varit på Vallgatans lekplats tre gånger och tittat på hur naturen har förändrats under några månader.

På torsdag 8/6 ska hela Arken ha en utedag i Bökhult. Barnen lämnas där tidigast 7.00 och senast 8.00. Tänk på att ingen frukost serveras den dagen, så barnen får äta hemma. Det kommer att serveras hamburgare till lunch. Barnen får ha med sig en liten fika om de vill. Tänk på att ha kläder efter väder, bekväma skor samt ryggsäck då vi promenerar tillbaka till skolan. Vi beräknas vara tillbaka 13.30 då skoldagen slutar. Det ligger också ett infobrev angående utedagen på bloggens första sida.

När det är skolavslutning 16/6 är ni föräldrar välkomna hit 10.40-11.00 då Kaninerna ska ha ett litet uppträde.

För er som har anmält omsorgsbehov v. 25 & 26 har fått hem information om Bökhultslägret. Det ligger i barnens mappar. Där ligger även ett infobrev från fritids.

vecka 23

måndag: lovdag (fritids öppet för de som anmält behov)

tisdag: Nationaldag, stängt

onsdag: Idrott ute med ombyte och dusch

torsdag: utedag i Bökhult -se info ovan

fredag: Kaninboken