Fritidsbrev vecka 37

Hej!

Veckorna rusar förbi och det är fredag igen. Under denna veckan har vi varit i idrottshallen och lekt ”Gatloppet”. Hinderbanan byggdes upp och skattjägarna sprang för livet med bollar farandes precis överallt. Som avslutning städades hinderbanan bort men bollarna fanns kvar – fullständigt kaos uppstod. Men roligt hade vi och varma blev vi! Veckans grupp hade filmvisning. Leken på samlingen vid 12 ändrades till pomperipossa då vädret tillät, så vi kör röda lyktan nästa vecka istället. Vår ”bygg” har fått ett litet uppsving och det har byggts diverse garage, höghus, bilbanor och gud vet allt. Fantasin vet inga gränser. Nu i veckan har vi också gjort blandade grupper så att elever ifrån varje klass sitter och äter mellanmål tillsammans. Innan har varje klass suttit för sig i en period och ”bott in sig”, men för att lära känna varandra lite bättre så har vi nu blandat grupperna. Idag, fredag, börjar vi fritidstiden med en fredagsutmaning. Det ska byggas upp en cykelbana och köras en liten tävling. Efter mellis tänker vi avsluta veckan lite lugnt med film och mys.

Sista dagen för all lämna in temporärt schema till studiedagen var nu i onsdags, 13/9. De som inte hade lämnat schema igår antar vi är lediga och har lagt tomma scheman på.

Nu när vi går allt närmare hösten så påminner vi om att se över era barns platser i hallarna så att de har ytterkläder efter väder och extrakläder. Vi är ute i alla väder och det är inte ett dugg roligt att vara ute om man blir blöt eller fryser.

 

Aktiviteter vecka 38

Måndag: Lek vid 12, röda lyktan.

Tisdag: Idrottshallen, ”Ostjakten”.

Onsdag: Lek vid 12, röda lyktan. Egna grupper.

Torsdag: Egna grupper.

Fredag: Baka.

 

Tack för denna veckan och trevlig helg önskar vi på fritids 🙂