Katterna v.37

Veckans bokstav var Ss. Den var lite knepig att forma, men alla kämpade på efter bästa förmåga. Man kan aldrig göra mer än sitt bästa och vi går i skolan för att lära. Det tål att upprepas då en del har mycket höga krav på sig själva.

Veckans grej var svamp. Vi har varit ute på svampjakt, och hittade kantareller, trattkantareller och brunsopp. De som ville fick smaka den stekta svampen. Vi har också tittat på en film om svampar samt pratat om svampens olika delar.

På idrotten sprang/gick vi Skoljoggen tillsammans med 1:orna. Det blev en skön stund i spåret.

I torsdags hade vi stationsarbete. Barnen delades upp i olika grupper som sedan cirkulerade mellan fyra olika aktiviteter så alla grupper fick ca 15 minuter vid varje aktivitet. Detta är ett arbetssätt vi kommer att använda regelbundet.

Fredagsmorgonen tillbringades tillsammans med Växthusets f-klass, då arkenpersonalen hade möte.

Måndagen den 25 september 18.30-20.00 är ni välkomna till Arken för föräldramöte. Då kommer vi bland annat att prata om f-klassens arbete. Då kommer det också vara möjligt att boka tid för utvecklings/inskolningssamtal.

Då inte ens hälften har mejlat Sara och bekräftat att ni hittat vår blogg får ni veckobrevet i pappersform även den här veckan.

v.38

måndag: veckans bokstav

tisdag: matte

onsdag: idrott med ombyte och dusch

torsdag: Alfabetsbok

fredag: Kattboken