Fritidsbrev vecka 43

Hej!

Under veckan som har passerat har vi allt fått lite gjort på fritids. Väder som lockar till allt mer inomhusaktiviteter gör att det pärlas pärlplattor så det glöder, diverse kreationer har skapats i byggen och inne i lekrummet hittas det utklädningskläder som lockat till rollekar. Temarummet har ofta fått agera frisörsalong, och jag kan starkt rekommendera den. Resultat som blir vad det blir men det är allt som oftast ett väldigt, väldigt billigt frisörbesök. I idrottshallen lekte vi Godistrollet, en tagenlek där trollen fick jaga bland annat chokladpopcorn, chips och godisbjörnar. Vi har också målat en del av våra pumpor och andra figurer som vi gjorde av lera i slutet av förra veckan.

Nästa vecka är det äntligen dags för lov. Vi ser fram emot en vecka där vi kan göra precis vad vi vill utan att ha så mycket tider att passa, starta större projekt som kan få ligga framme och spendera lite tid med till exempel plocka i ordning bland våra sällskapsspel. Under lovveckan har vi en del aktiviteter gemensamt med de andra avdelningarna, och info om vad som händer vilken dag hittar ni här Höstlovet F-2 2023. Vi på arken planerar utöver detta att vara ute och grilla mellis på måndagen.

 

Nu i veckan så har vi lagt upp alla kvarglömda kläder på ett bord inne i stora salen, och där finns en hel del grejer. Ta gärna en titt där tillsammans med era barn och ta det som är ert, för nästa fredag (3/11) kommer vi att antingen slänga eller skänka det.

 

Trevlig helg och trevligt lov! 🙂