Veckobrev 36

Hej!

Veckan som gått har vi fortsatt vårt arbete med att forma och skapa olika rutiner så som att passa tider till idrotten, slöjden samt att gå självständigt ner till fritids Oasen. Målet är att de ska kunna passa tiderna på egen hand och så småningom kommer de att göra det också. Denna vecka har vi även varit inne på Läsresans hemsida och inloggningsuppgifter ligger i ert barns skolväska så ni kan tillsammans med ert barn prova att komma in hemifrån också.

Nästa vecka startar vi upp med läsläxa och matteläxa. I läsläxan är det att gå in på Läsresans hemsida och läsa digitalt första kapitlet ”Flickan och cirkushunden”. I matten kommer problemlösningar d v s läsa en text, klura ut svaret och skriva ner hur man har kommit fram till svaret. Uppgifterna kommer att klistras in i ett litet häfte och där sista datumet för inlämning finns nedskrivet.

Kommande händelser:

Skoljoggen genomförs torsdagen den 19/9 på förmiddagen med reservation för ändringar. Mer information sänds ut vid närmare aktuellt datum.

Utflykt Juddhult, stenåldersprojekt utanför Göteryd onsdagen 11/9. Mer detaljerad information kommer längre fram.

Sist en påminnelse om föräldramöte torsdagen den 5/9, kl. 17:30-18:30 i klassrummet.

Trevlig helg! hälsar Annette A

Föräldramöte åk 3A

Hej på er alla som har elever i åk 3A!

Här kommer ett meddelande om att det är
  • föräldramöte
  • torsdagen den 5/9,
  • kl. 17:30-18:30.
På mötet kommer det ges allmän information om skolan samt
kort information om vårens nationella prov.
Vi ses i åk 3A:s klassrum. Väl mött!

MVH Annette Axelsson

Ny blogg…

Hej!

Vi kommer inte att använda oss av denna blogg längre, ni kommer att få information via IST blogg istället. När ett nytt blogginlägg publicerats kommer ni att få ett mail och eventuellt en notis på IST home skola appen.

Hälsningar

Personalen på Arken