Hajarna v.19

Tack alla som kom till föräldramötet! Det var så trevligt att träffa er. På föräldramötet berättade vi att lärare i ettan kommer att bli Amanda Johansson. Förhoppningsvis kommer Amanda hinna hälsa på oss innan terminsslutet.

Den här veckan har vi jobbat med att mäta. Vi har tittat på olika ”mätredskap” och flera filmer som handlar om mätning. Vi har också mätt olika saker tillsammans i par och ställt oss i storleksordning efter längd.

Lyckostjärnan handlade denna veckan om f-klassen som skulle hälsa på i skolan. Barnen fick sedan lägga händelsebilder i rätt ordning utefter berättelsen.

På idrotten gick/joggade/sprang vi Skoljoggen tillsammans för att reka lite inför den ”riktiga” Skoljoggen den 25 maj. Mer info kommer nästa fredag.

Kom ihåg att det alltid ska finnas regnkläder till barnen i skolan. Det är alltför många som saknar det. Vi är alltid ute flera gånger varje dag.

På torsdag den 19 maj ska hela Arken ha en utedag i Bökhult. Barnen lämnas där senast 8.00. Personal finns på plats från 7.00. Om någon inte har möjlighet att lämna där eller har behov att lämna innan kl.700 MÅSTE ni höra av er senast tisdag 17/5. Vi promenerar tillbaka till skolan. Tänk på att ingen frukost serveras ute i Bökhult för de som lämnas tidigt. Skicka med barnen kläder efter väder, sittunderlägg, liten fika/frukt och dricka. Barnen får hamburgare till lunch.

v.20

måndag: Lyckostjärnan

tisdag: studiebesök Räddningstjänsten

onsdag: skogen

torsdag: utedag i Bökhult, se info ovan

fredag: Hajboken