Fritidsbrev v.38

Hej!

En fantastisk höstvecka har kommit till ända. Vi har varit ute mycket i det fina vädret och lekt. Måndagens utflykt till nya kyrkogården uppskattades. Dessvärre syntes ingen sköldpadda till denna gången heller, men vi lever på hoppet. Ny chans med den orangea gruppen nästa vecka! På tisdagen gick vi till idrottshallen allihopa och lekte apberget tillsammans med växthuset, fullt ös. De egna grupperna som eleverna själva håller i drog igång på onsdagen, med en lekgrupp. Gruppledarna hade planerat att det skulle lekas banantagen och tärningsfotboll. Torsdagen blev en intensiv dag med utedag i Ormakulla i det fantastiska vädret, sen tillbaka till arken och ha gosedjursdisco efter mellis. Byggen mörklades, discolampa sattes i taket och högtalaren flyttades in. Popcorn poppades och gosedjuren bjöds på dans! Idag fredag blir det lite lugnare med bakning och en ”valfri” eftermiddag.

 

Schema vecka 39

Måndag: Fritidsmöte 13.30-14. Orange grupp, utflykt till nya kyrkogården 14.30- ca 15.50. Ni som har barn i orange grupp kommer få ett sms under måndagen. Grupperna hänger i hallarna.

Tisdag: Idrottshallen 14.30-16.00.

Onsdag: Egna grupper (kahoot)

Torsdag: Skapande med höstlöv

Fredag: Film

 

Övrig info

Det börjar närma sig höstlov och vi har i veckan lagt upp ett temporärt schema för v.44 i IST. Schemat behöver fyllas i senast 17/10, och är det inte ifyllt då så räknar vi med att ert barn inte kommer.

Passar också på att tjata lite till om kläder. Det är kallt under delar av dagen och även om det har varit fantastiskt väder nu så kryper höstrusket allt närmare. Se över regnkläder, extrakläder och skicka med mössa och vantar så det finns.

 

Trevlig helg önskar vi på fritids! 🙂